Van iets verdrietigs, iets moois maken.


Wat Daphne's klanten zeggen.


Afscheidsreportage

"Daphne is bij ons geïntroduceerd door Boukje Canaan, hierdoor wisten wij haar achtergrond en haar doelen voor de opleiding. Op de dag van de uitvaart zagen wij Daphne voor de eerste keer. Ze stelde zichzelf voor en besprak nogmaals haar doel van de dag kort. Ze heeft zich zowel bij ons thuis als later bij het crematorium zodanig verdekt opgesteld dat wij ons niet bewust zijn geweest van haar aanwezigheid. We hebben het als heel prettig ervaren dat er door de stage van Daphne een mogelijkheid was om ook bij ons thuis op de dag van de uitvaart foto's te laten maken. De foto's zijn van goede kwaliteit en een echte aanvulling op de foto's van Boukje".

-Ouders van het overleden kindje-

 

Afscheidsreportage

Het is opmerkelijk hoe onzichtbaar Daphne was tijdens de uitvaart en welke momenten ze heeft kunnen vangen, alle cruciale momenten liggen op een bijzondere manier vast. Ze heeft originele posities gekozen, zonder dat het merkbaar is geweest voor ons als familie.Het contact nadien is prettig, zeker met zo’n verdrietige gebeurtenis.

-Geeske te Gussinklo, nabestaande-

Beeldverhaal

Dankjewel voor je eerlijkheid, openheid, erkenning en je echtheid. Dankjewel voor je inzichten, je tijd en je redelijkheid.

Dingen die misschien wel vanzelfsprekend zouden moeten zijn, maar veel mensen door schade en littekens verliezen.

-D-

Beeldverhaal

Fijne open samenwerking. Het beeldverhaal was ontzettend raak en met gevoel. Ze luistert en onthoudt.

-Anoniem-