Vol warmte, sfeer en emotie.


Herinneringen die worden gekoesterd


Als er iemand in het gezin ongeneeslijk ziek is, krijgt tijd opeens een andere waarde. Iets waarvan je eerst nog dacht samen in overvloed te hebben, is nu ineens beperkt.

Alles lijkt anders, het “normale” leven vliegt aan je voorbij. Iedere dag opnieuw word je geconfronteerd met een einde die nadert. 

De handelingen die normaal gesproken als een sleur kunnen aanvoelen, lijken ineens meer waarde te hebben.  Nu kun je ze nog gezamenlijk doen. Straks niet meer, hoelang heb je nog samen?

Deze periode kan aanvoelen alsof je in een roes leeft. Emoties kunnen alle kanten opgaan en je krijgt niet alles bewust mee.

En dat is jammer…


 De momenten die jouw gezin definiëren, zijn belangrijk om vast te leggen.


In de laatste periode wil je graag nog van elkaar genieten. Herinneringen maken nu het nog kan.

Nog een keertje met zijn allen een wandeling maken in het bos. Zoals jullie dat altijd deden. Of de spelletjes avond, waar het eigenlijk gaat om het samen zijn, maar iedereen bloedfanatiek is omdat ze willen winnen.

De kleine rituelen binnen het gezin, ze lijken voor een ander zo onbenullig. Voor jouw gezin zijn ze van onschatbare waarde, zijn het momenten die je koestert.

Juist die momenten, die jouw gezin definiëren, zijn belangrijk om vast te leggen. Middels een herinneringsreportage, maak je die herinneringen tastbaar. Zo kan er straks teruggekeken worden op hoe het was.  Houd je die momenten die zo gekoesterd worden in “leven”

vader en zoon op de bank samen kijken. Herinneringsreportage, onderdeel van afscheidsfotografie

Een herinneringsreportage maakt herinneringen tastbaar, zodat er straks teruggekeken kan worden op hoe het was.


Samen de foto’s bekijken, zorgt ervoor dat herinneringen boven komen. Herinneringen die troost bieden. Die ervoor kunnen zorgen dat er een gesprek opgang komt vol liefde en warmte. Middels een reportage houd je de herinnering “levend”

Niet alleen voor nu, maar ook voor later…

Gezin eet gezamenlijk aan tafel. Aardappeleters anno 2021. Herinneringsreportage onderdeel van afscheidsreportage

De warmte, de sfeer, de emotie. Een liefdevolle reportage die laat zien hoe mooi jouw gezin is.


Tijdens de reportage leg ik vast wat jullie als gezin zo mooi maakt. Voor ieder gezin is dat weer anders. De een wilt graag foto’s van nog een dagje gezellig op stap, de andere zou graag juist de “normale” dagelijkse handelingen op foto willen hebben.

Hoewel deze periode gevuld is met wanhoop en onmacht, overheerst de liefde.  Dat is zichtbaar, die warmte, die sfeer, die emotie leg ik vast. Zo ontstaat er een liefdevolle reportage die laat zien hoe mooi jouw gezin is.


Hardcover fotoalbum, luxe fotoalbum of USB-stick in een handgemaakt bewaardoosje.


luxe fotoalbum en handgemaakt usb bewaardoosje

Het is fijn om iets tastbaars te hebben van de herinneringsreportage.  Je kan het vast houden, alleen bekijken of met anderen. Het biedt je een manier om herinneringen op te halen en om het weer weg te leggen. 

  Naast het hardcover album is er ook de mogelijkheid ,een ander album te kiezen. Zoals het Luxe album.

Het Luxe album heeft een ruime keuze aan kleuren en materialen waaruit je kan kiezen. De kwaliteit van het album is luxueus en geeft de tastbare herinnering de waarde die het verdient. Het album komt standaard geleverd in een mooie opbergbox (usb is optioneel).

de reportage kan ook op usb-stick gezet worden  Deze is opgeborgen in een handgemaakt bewaardoosje en straalt net zoveel luxe uit als het fotoalbum. 


Prijzen


Ieder gezin is uniek, dat maakt het dat elke herinneringsreportage uniek is. 

De weergave van de pakketten laat zien wat het standaard omvat. Uiteraard kan ieder pakket aangepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een extra uur fotografie, of meer pagina's in het fotoalbum. Neem contact op met Daphne om de mogelijkheden te bespreken.


Goud €999.-

Persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken.

2 verschillende reportages

(totaal max 3 uur fotografie)

Bewerking foto's max 3 uur

2 maanden beveiligde online diashow

(max 30 foto's) t.w.v. €69,95 p/m

Harmonica-album t.w.v. €59,95

Nagesprek opmaak album

Hardcoverfotoalbum t.w.v. €129,95

Zilver €699.-

Persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken.

Fotografie 2 uur

Bewerking foto's 2 uur

1 maand beveiligde online diashow

 ( max 30 foto's) t.w.v.69,95 p/m

Nagesprek opmaak album

Hardcoverfotoalbum t.w.v.€129,95

Brons €499.-

Persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken.

Fotografie 1 uur

Bewerking foto's 1 uur

Nagesprek opmaak album

Hardcoverfotoalbum t.w.v. €129,95


Alle prijzen zijn inclusief BTW.