Out of my comfortzone


Hoewel ik met dit volledig buiten mijn comfort zone ben, voelt het heel vertrouwd.Volledig buiten mijn comfort zone. 

 

Voor alles is een eerste keer. Zo ook de eerste keer een bruiloft vastleggen. Iets wat ik nog nooit heb gedaan, maar mij nu zo leuk lijkt. 

 

Ik werd gevraagd door een oud klasgenootje van mij. Zelfs toen ze wist dat ik nog nooit eerder een bruiloft had vastgelegd, wilde ze nog steeds mij als fotograaf hebben. 

Het is zo gaaf, als iemand zoveel vertrouwen heeft in je kunnen, dat ze de eerste wel willen zijn. Afgelopen week hebben we nog even de locatie besproken en gekeken waar we daarna nog wat mooie foto's kunnen maken. Aangezien het mijn eerste keer is en ik van originele foto's houd, ben ik online op zoek gegaan naar inspiratie. Het is een mooie en leuke aangelegenheid. Het bruidspaar is een gezellig stel, met een heerlijk gevoel voor humor. Iets wat als element terug moet komen in de foto's. 

 

 

Ik had niet verwacht dat ik van tevoren zo bezig zou zijn met de shoot. Meestal gaat er in mijn hoofd wel een soort van pre shoot aan mij voorbij, maar deze keer ben ik er al enkele dagen mee bezig. Verwacht ik van mijzelf dat ik het beste van het beste vastleg. De foto's moeten ook nu echte "D.A.F." foto's zijn.

Vandaag is het zo ver. Mijn kleding ligt klaar, de cameratas is ingepakt en ik heb er heel veel zin in. Oppas voor de jongste is geregeld en zelfs de was hangt al aan de waslijn, aangezien ik er vandaag geen tijd voor mijn huishouden heb. Straks vertrek ik op tijd naar Emmen, zodat ik van te voren nog even de locatie kan bezichtigen

 

 

Hoewel ik met dit volledig buiten mijn comfort zone ben, voelt het heel vertrouwd. Weet ik wat ik kan als fotograaf en ga ik een prachtige reportage vastleggen voor dit mooie bruidspaar. Nu eerst een bak koffie en een heerlijke wandeling met de hond.

Daarna nog even een hapje eten en mij in de nette, maar feestelijke kleding hijsen. 

En dan op weg om op deze prachtige dag, de bruiloft van mijn oud schoolvriendinnetje vast te leggen.

 

Wie weet smaakt het wel naar meer.


Reactie plaatsen

Reacties

Ria B
2 jaar geleden

Ik ga je heel veel plezier wensen !!
En ik hoop dat het een pracht reportage word !!
En mooi dat je niet in 1 ding blijft maar je verbreed als fotograaf

Willy
2 jaar geleden

Wat gloepens mooi Daphne. Ik weet van sommige BABsen dat zie huwelijken sluit én begrafenissen leidt. In feite is dit net zoiets. Het komp allemaol goed bij jou.

Herman Heus
2 jaar geleden

Lieve Daphne,

Alleen je enthousiasme doet het helemaal lukken!